Висока ИЦТ школа - Прва Микротик академија у Србији | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Висока ИЦТ школа - Прва Микротик академија у Србији  

Четврта генерација студената у првој Микротик академији у Србији

У току школске 2017/2018. године 27 студената je кроз предмет Практикум похађало обуку за MTCNA сертификат у оквиру четврте генерације студената Микротик академије Високе ICT школе. Сви полазници су стекли MTCNA сертификат, а најбољи међу њима је био Александар Петровић који је награђен cAP lite уређајем.

Ове године је свечаној додели сертификата присуствовао академски координатор Сашо Јордаки који је том приликом уручио сертификате студентима наше школе. као и ученицима Средње ПТТ школе који су у оквиру своје Микротик академије стекли MTCNA сертификате.

После три године рада Високе ИЦТ школе као Прве Микротик академија у Србији која обучава своје студенте за стицање MTCNA сертификата - више од 100 сертификованих студената у четири генерације, крајем децембра 2017. године је дошло време за ресертификацију академије, па су наши инструктори, наставници наше школе, поново стекли MTCNA и MTCRE сертификате. Инструктори су захвални на сарадњи координатору за Микротик Академију - Саши Јордакију.

Честитамо на оствареним резултатима и не сумњамо да ће наредне три године бити још успешније!