Активности у школи | Одсек Висока ICT школа

Активности у школи 

.

Потписан уговор о дуалном моделу студија

Пошта Србије и Академија техничко-уметничких струковних студија у Београду потписале су Уговор о дуалном моделу студија у високом образовању, којим се спајањем теоријске наставе и учењем кроз рад код послодавца стичу и усавршавају практичне вештине студената Академије, посебно Одсека Висока ICT, односно студијског програма Поштанско-логистички системи, значајне за њихову каријеру и професионални развој.

.

  • Шта омогућава RSS (енгл. Really Simple Syndication) технологија?

RSS технологија је начин да се претплатите (без плаћања) на комплетан садржај или поједине делове омиљених web сајтова. Када то урадите, не морате да проверавате да ли на њима има нових садржаја, већ се нови садржаји појављују у Вашем читачу RSS feed-ова.

.

kurs

У складу са десетогодишњом традицијом, Висока ICT школа и ове године организује практичну наставу за ђаке средњих техничких школа. Ученици Електротехничке школе „Земун“ и Електротехничке школе „Раде Кончар“ имају прилику током маја и јуна да похађају стручне курсеве из области оперативних система, web дизајна и рачунарских мрежа. Стручан и посвећен наставни кадар Високе ICT школе са својим вишегодишњим искуством несебично ће пружити ученицима практична знања и дати им могућност да раде у савременим и добро опремљеним лабораторијама.

.

Студенти и у време пандемије имају прилику да практичне вештине стичу радом у реалним условима

.

ДУАЛНИ МОДЕЛ СТУДИЈА НА СТУДИЈСКОМ ПРОГРАМУ ПОШТАНСКО-ЛОГИСТИЧКИ СИСТЕМИ

 

.

ВИРТУЕЛНИ ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА

Више информација можете наћи на https://upis.ict.edu.rs/clanak/virtuelni-dan-otvorenih-vrata
Pripremni
Потражите додатне информације и пријавите се на следећем линку https://upis.ict.edu.rs/sadrzaj/pripremna-nastava-iz-matematike
junski upisni rok
Пратите нашу страну https://upis.ict.edu.rs/ за нове информације!
НОВИ РАЧУН

 

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Поштовани студенти, обавештавамо Вас да је нови рачун Академије 840-2119666-62 и да је обавезно попунити и позив на број.
Дефинисање позива на број који студенти уписују приликом уплата на рачун Академије:

 

ПРОСЛАВА ДАНА СВЕТОГ САВЕ
Поштоване колегинице и колеге,

Поводом школске славе Светог Саве, Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије упућује срдачне честитке својим студентима, наставницима и запосленима, као и свим осталим који славе овај празник! Ово је дан када славимо праве вредности, оне које нам је на чување од заборава поверио велики Свети Сава!
Наш Одсек је, уз поштовање свих мера, и у складу са епидемиолошком ситуацијом, свечано и пригодно обележио овај важан дан, у среду 27. јануара 2021. године у 11 часова.

Срећна слава!