Активности у школи | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Активности у школи 

.

Поштовани студенти,
Документацију потребну за упис школске 2022/23. године можете наћи на следећем линку.

Упутство о пријави предмета можете наћи на следећем линку

.

Поштовани студенти,
Први наставни дан нове школске 2022/23. године за студенте прве године студија је 3. октобар. Настава се организује према већ објављеном распореду
Први наставни дан нове школске 2022/23. године за студенте друге и треће године студија је 10. октобар према распореду који ће бити накнадно објављен.
Срећан нови почетак и пуно успеха у новој школској години!

.

Опште информације за студенте прве године на свим студијским програмима се могу наћи на презентацијама посебно за сваки студијски програм:

.

Презентације изборних предмета су организоване у понедељак 12. септембра 2022. у онлајн окружењу где су будући студенти добили све потребне информације везане за пријаву предмета, календар рада, распоред наставе и правила студирања.

 

Пре почетка наставе студенти пријављују (уписују) предмете, односно ЕСПБ бодове, за предстојећу школску годину. Студенти, за сваки од изборних предмета, могу пронаћи презентације у делу сајта Студијски програми и сазнати основне информације о њима.

.

Cisco

И у новој школској години Cisco Aкадемија Одсека Висока ICT школа врши упис полазника за обуку за стицање CCNA сертификата. Протекле школске године је обуку успешно завршила седамнаеста генерација полазника.

Упис је у току и све информације можете наћи на https://ict.edu.rs/strucni-kursevi/cisco/upis

 

МикроТик

.

Студенти Одсека наше Академије учествују у Еразмус+ програму у оквиру пројекта мобилности КА131.
Ова могућност ће бити доступна и студентима нашег Одсека у наредној школској години. Конкурс и важни датуми ће бити накнадно објављени.
На страници https://www.ict.edu.rs/erasmus/novosti можете наћи нека од искустава ваших колега који учествују у програму, као и све нове информације у вези овог програма.
Срећно!

.

Драги студенти и будући студенти,
Ове године летњи распуст траје од 18. јула до 28. августа. Одморите се и припремите за јесење испитне рокове и нову школску годину!
Бруцоши, забележите датум презентације изборних предмета и прочитајте обавештење за смештај у студентске домове!

.

У Одсеку Висока ICT завршен је први део уписних активности - електронска пријава и предаја докумената.
Док се припремате за наредне активности - полагање пријемног испита и упис, информишите се која документа су Вам потребна и који су најважнији датуми у наредном периоду.

Све информације у вези уписа на основне студије можете наћи на линку

Добро дошли!

.

Све информације у вези уписа на основне студије можете наћи на линку

Сазнајте како изгледа процедура пријаве на конкурс и уписа, који су најважнији датуми и која документа су Вам потребна.
Добро дошли!

.

У уторак, 7.јуна, на нашем Одсеку организовано је предавaње на тему "Симулација интервјуа за посао у IT сектору". Предавање и сумулацију је реализовала Ена Енис, HR менаџерка компаније Prodayna.

 

Наши студенти су показали велико интересовање и имали прилику да прођу кроз процес симулације интервјуа за посао, али су били и веома заинтересовани за своје ангажовање у тој компанији, те су и оставили своје CV-е.