Архива oбавештења | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Архива oбавештења 

slika3

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) расписује јединствени позив за пријаву кандидата из редова запослених за Еразмус+ одлазне мобилности према Еразмус+ програмским земљама. У категорију Еразмус+ програмских земаља спадају све земље Европске Уније, Норвешка, Исланд, Лихтенштајн, Северна Македонија, Турска и Србија.

ТРАЈАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА: 13. 09. 2023. године до попуне 1 слободног места

Обавештавамо студенте да су активирана задужења на студентском web сервису за пријаву испита из септембарског испитног рока.

Oдлука о одобравању студентске мобилности, по пројекту из 2022. године, који је трајао од 06. јула до 01. септембра 2023. године, се може наћи на следећем линку.

Oдлука о одобравању студентске мобилности, по пројекту из 2022. године, који је трајао од 06. јула до 01. септембра 2023. године, се може наћи на следећем линку.

Студенти основних/мастер струковних студија који нису преузели диплому на свечаној додели у мају 2023. године исту могу преузети у студентској служби од 4. до 8. септембра.

НАПОМЕНА: Приликом преузимања дипломе студенти са собом морају имати личну карту.

Обавештавају се студенти (и буџетски и самофинансирајући) да уколико нису измирили комплетна задужења за школарину неће моћи да изврше пријаву испита за октобарски испитни рок.

Све уплате можете извршити најкасније до 7. септембра.

Све уплате које студенти изврше од 21. јула до 20. августа биће унете у понедељак, 21. августа.

Обавештавају се студенти (и буџетски и самофинансирајући) да уколико нису измирили комплетна задужења за школарину неће моћи да изврше пријаву испита за септембарски испитни рок.

Све уплате можете извршити најкасније до 15. августа.

Обавештавамо студенте да су активирана задужења на студентском web сервису за пријаву испита из јулског испитног рока.

Обавештавамо студенте да ће студентска служба радити са студентима до 21.7.2023. у термину од 9 до 12 часова и да у том периоду могу завршити све текуће обавезе које имају у студентској служби. Од 24.7. до 18.8. студентска служба неће радити због годишњег одмора.