Најчешће постављана питања (FAQ) | Стручни курсеви, MikroTik | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Најчешће постављана питања (FAQ) 

 

Најчешће постављана питања и одговори

  1. Ко може похађати обуку за стицање MTCNA сертификата у Микротик академији АТУСС Београд?

Само активни студенти било ког одсека АТУСС Београд могу у оквиру Микротик академије АТУСС Београд похађати обуку и стећи MTCNA сертификат.

  1. Колика је цена обуке и полагања за MTCNA сертификат?

Цена обуке и полагања за MTCNA сертификат за активне студенте АТУСС Београд износи 28000,00 динара.

  1. Како се врши пријава за обуку и када и где се она реализује?

Пријава се врши на мејл mikrotik@ict.edu.rs. Обука се реализује у просторијама одсека Висока ICT школа, Здравка Челара 16, Београд. Обука се по правилу реализује у трећем триместру сваке школске године. Могуће је да се реализује и у другом термину ако се пријави група од 8 полазника.

  1. Да ли као студент Високе ICT школе могу полагати за MTCNA сертификат по цени мањој од цене за комерцијалне курсеве?

Да, студенти одсека Високе ICT школе могу обуку похађати кроз предмет Практикум из рачунарских мрежа 2 (10 недеља по 3 сата). Тада не плаћају обуку и полагање за MTCNA сертификат додатно.

  1. Да ли могу изабрати предмет Практикум из рачунарских мрежа 2 ако не постоји такав предмет на мом студијском програму?

Да, као било који други предмет, студенти основних студија одсека Висока ICT школа могу предмет Практикум из рачунарских мрежа 2 уписати факултативно. Начин пријаве факултативног предмета је објашњен у обавештењу.