Конкурси | Erasmus+ | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Конкурси 

 

22.05.2024.

 

Позив за запослене за учествовање на Blended Intensive програму у Румунији

slika3

Позивају се сви запослени да се пријаве на конкурс за попуну места за одлазак на Комбиновани програм мобилности, који организује "Ovidius" University у Constanci. Конкурс је отворен до 31. 05. 2024. године, а на располагању су 3 до 4 места.

За више информација посетити следећи линк.

17.04.2024.

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ СТУДЕНАТА ЗА КА131 МОБИЛНОСТИ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА

slika3

Обавештавамо студенте да Академија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) расписује јединствени позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазне мобилности према Еразмус+ програмским земљама.

У категорију Еразмус+ програмских земаља спадају све земље Европске Уније, Норвешка, Исланд, Лихтенштајн, Северна Македонија, Турска и Србија.

На располагању је једно место за студентску праксу по пројекту КА131 из 2023. године.

ТРАЈАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА: од 17. априла до 15. maja 2024. године.

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА: до 15. маја 2024. године.

ПРИЈАВЕ ПРЕДАТИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ КООРДИНАТОРУ ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ АТУСС-а НА СЛЕДЕЋУ АДРЕСУ: mobilnost@atuss.edu.rs, са назнаком у наслову мејла да је у питању пријава за КА131 мобилност.

На располагању су места ради одласка на праксу. Јавни позив је намењен студентима свих одсека.

Детаљне инфомације о процесу пријављивања можете погледати на линку.

08.04.2024.

 

Други позив запосленима за пријаву на учешће у мобилности у Руску Федерацију

slika3

Обавештавамо да се други позив запосленима за пријаву на учешће у мобилности у Руску Федерацију може наћи на следећем линку.

26.02.2024.

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ СТУДЕНАТА ЗА КА131 МОБИЛНОСТИ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА - ОДЛАЗНЕ МОБИЛНОСТИ СТУДЕНАТА АКАДЕМИЈЕ ТЕХНИЧКО-УМЕТНИЧКИХ СТРУКОВНИХСТУДИЈА ПРЕМА ПРОГРАМСКИМ ЗЕМЉАМА ЕВРОПЕ

slika3

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) расписује јединствени позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазне мобилности према Еразмус+ програмским земљама. У категорију Еразмус+ програмских земаља спадају све земље Европске Уније, Норвешка, Исланд, Лихтенштајн, Северна Македонија, Турска и Србија. На располагању су места за студентске праксе по пројекту КА131 из 2023. године.

ТРАЈАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА: од 27. фебруара до 30. марта 2024. године

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА: до 30. 03. 2024. године.

ПРИЈАВЕ ПРЕДАТИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ КООРДИНАТОРУ ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ АТУСС-а НА СЛЕДЕЋУ АДРЕСУ: mobilnost@atuss.edu.rs, са назнаком у наслову мејла да је у питању пријава за КА131 мобилност.

На располагању су места ради одласка на праксу.

Јавни позив је намењен студентима свих одсека.

Детаљне инфомације о процесу пријављивања можете погледати на следећем линку.

 

14.09.2023.

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ КАНДИДАТА ЗА КА131 МОБИЛНОСТИ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА - ОДЛАЗНЕ МОБИЛНОСТИ ОСОБЉА АКАДЕМИЈЕ ТЕХНИЧКО-УМЕТНИЧКИХ СТРУКОВНИХ СТУДИЈА ПРЕМА ПРОГРАМСКИМ ЗЕМЉАМА ЕВРОПЕ

slika3

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) расписује јединствени позив за пријаву кандидата из редова запослених за Еразмус+ одлазне мобилности према Еразмус+ програмским земљама. У категорију Еразмус+ програмских земаља спадају све земље Европске Уније, Норвешка, Исланд, Лихтенштајн, Северна Македонија, Турска и Србија.

ТРАЈАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА: 13. 09. 2023. године до попуне 1 слободног места

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА: до попуне.

ПРИЈАВЕ ПРЕДАТИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ КООРДИНАТОРУ ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ АТУСС-а НА СЛЕДЕЋУ АДРЕСУ: mobilnost@atuss.edu.rs, са назнаком у наслову мејла да је у питању пријава за КА1 мобилност запосленог.

АТУСС има могућност да преко пројекта KA131 из 2021 године пошаље на мобилност још 1 особу из редова запослених.

Детаљне инфомације о процесу пријављивања можете погледати на линку.

 

12.09.2023.

 

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА ПРИЈАВУ КАНДИДАТА ЗА КА131 МОБИЛНОСТИ ЕРАЗМУС+ ПРОГРАМА

slika3

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) расписује јединствени позив за пријаву студената за Еразмус+ одлазне мобилности према Еразмус+ програмским земљама. У категорију Еразмус+ програмских земаља спадају све земље Европске Уније, Норвешка, Исланд, Лихтенштајн, Северна Македонија, Турска и Србија. На располагању су 4 места за студентске праксе по пројекту КА131 из 2022. године.

ТРАЈАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА: 11. септембар до попуне места

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА: до попуне места

ПРИЈАВЕ ПРЕДАТИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ КООРДИНАТОРУ ЗА МЕЂУНАРОДНУ САРАДЊУ АТУСС-а НА СЛЕДЕЋУ АДРЕСУ: mobilnost@atuss.edu.rs, са назнаком у наслову мејла да је у питању пријава за КА1 мобилност.

На располагању је још 11 места по пројекту КА131 из 2022. године ради одласка на праксу. Јавни позив је намењен студентима свих одсека.

Детаљне инфомације о процесу пријављивања можете погледати на линку.

 

23.08.2023.

 

slika3

КОНКУРС ЗА ОДЛАЗНЕ МОБИЛНОСТИ СТУДЕНАТА НА BIP (BLENDED INTENSIVE PROGRAM) - AUTUMN TECH SCHOOL

Отворен је нови конкурс за одлазак студената АТУСС-а на Autumn Tech School у Марибору. Текст конкурса са условима се може наћи на линку.

КОНКУРС ЗА ОДЛАЗНУ МОБИЛНОСТ ЈЕДНОГ СТУДЕНТА АТУСС-а НА ПРАКСУ У СЛОВЕНИЈУ НА ACADEMIJU - ВИШУ ШКОЛУ ИЗ МАРИБОРА

Отворен је конкурс за одлазак једног студента АТУСС-а на двомесечну праксу у Словенију (Марибор, Виша школа ACADEMIA) за праксу у њиховом департменту за међународну сарадњу. Текст конкурса и услове можете наћи на линку.

КОНКУРС ЗА ОДЛАЗНЕ МОБИЛНОСТИ ЗАПОСЛЕНИХ НА BIP (BLENDED INTENSIVE PROGRAM) - AUTUMN TECH SCHOOL

Отворен је конкурс за одлазак двоје запослених наставника АТУСС-а на Autumn Tech School у Марибору. Текст конкурса са условима се може наћи на линку.

 

26.05.2023.

 

slika3

 

Резултати конкурса за одлазак на летњу школу маркетинга (Summer marketing school) у Марибору

Резултати конкурса за одлазак на Летњу школу маркетинга у Марибору, се могу наћи на линку.

 

 

13.05.2023.

 

slika3

CALL FOR THE APPLICATION FOR THE SHORT-TERM MOBILITY CYCLE

(BLENDED MOBILITIES)

*****

Just after the June examination period finishes, the opportunity is waiting!!!

*****

smartskills

Based on ATUSS cooperation with ACADEMIA (higher education institution) from Maribor (Slovenia) under the ERASMUS+ program, we have opportunity to invite students from departments VIŠER and ICT to participate on 6 days long Summer Marketing School from June 26th to June 30th. Through lectures and workshops, with teachers and experts from the industry, you will have a chance to work in teams with students from other universities from Serbia, Slovenia, Turkey and Spain, while solving real problems from the economy. Two of our teachers will also participate

All costs are covered through the Erasmus + Mobility Program. Each student is allowed a grant of 630€ (to cover: travel, accommodation for 6 nights and personal costs). Group accommodation and travel is going to be settled by the ATUSS Erasmus+ office (accommodation is max 35€ per night/per student - 6 nights), after the group is formed. The group will travel with a minibus (about 100 € for a return ticket). The day of departure is June 25th and day of return is July 1st.

Each participating student will be rewarded with the Certificate of Attendance and Transcript in the Diploma Supplement.

The details about the program and application демандс can be seen on:

https://drive.google.com/drive/folders/13MPAnrnRRH2jrhktTq3EPV2xhGxBC-nQ?usp=share_link

If you are interested, send the application to an email: mobilnost@atuss.edu.rs till the Saturday, May 20th. Hurry up, the number of places is limited!

Also, if you have some questions, send an email to: mobilnost@atuss.edu.rs

Yours,
Erasmus+ office of ATUSS

 

 

07.02.2022.

 

slika3

Aкадемија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) расписује јединствени позив за пријаву кандидата за Еразмус+ одлазне мобилности према Еразмус+ програмским земљама. У категорију Еразмус+ програмских земаља спадају све земље Европске Уније, Норвешка, Исланд, Лихтенштајн, Северна Македонија, Турска и Србија.

ТРАЈАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА: 06. фебруар 2023. - 31. март 2023. године

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА: 31. март 2023. године до 23.59 часова

ПРИЈАВЕ ПРЕДАТИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ др Љиљани Пецић, координатору за међународну сарадњу АТУСС-а НА СЛЕДЕЋУ АДРЕСУ: mobilnost@atuss.edu.rs, са назнаком у наслову мејла да је у питању пријава за КА1 мобилност.

АТУСС има одобрених 25 мобилности за студенте ради одласка на праксу и 2 мобилности за особље ради држања настваве у оквиру добијених KA131 пројеката. Јавни позив је намењен студентима и запосленима свих одсека.

Детаљне инфомације о процесу пријављивања можете погледати на линку

Презентација за К131 - за студенте

 

03.10.2022.

 

slika3

Академија техничко-уметничких струковних студија Београд (АТУСС) расписује јединствени позив за пријаву кандидата за Еразмус+ одлазне мобилности према Еразмус+ програмским земљама. У категорију Еразмус+ програмских земаља спадају све земље Европске Уније, Норвешка, Исланд, Лихтенштајн, Северна Македонија, Турска и Србија.

ТРАЈАЊЕ ЈАВНОГ ПОЗИВА: 01. октобар 2022. године до попуне места

РОК ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА: 01.октобар 2022 до попуне места

ПРИЈАВЕ ПРЕДАТИ ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ НА СЛЕДЕЋУ АДРЕСУ: mobilnost@atuss.edu.rs, са назнаком у наслову мејла да је у питању пријава за КА103 одлазне студентске мобилности за обављање стручне праксе

Детаљне инфомације о процесу пријављивања можете погледати на линку

 

07.07.2022.

 

slika3

Јавни позив за пријаву кандидата за КА131 мобилности Еразмус+ програма за студенте и особље Академије техничко-уметничких струковних студија према програмским земљама Европе можете наћи овде

 

10.06.2024.

 

Одлука о одобреним мобилностима за запослене

slika3

Одлуку о одобреним мобилностима за запослене за учешће на BIP Wellbeing-у у Kонстанци можете наћи на следећем линку.

 

03.04.2024.

 

Одлука о одобравању студентске мобилности

slika3

Oдлука о одобравању студентске мобилности, по пројекту из 2023. године, који је трајао од 27. фебруара до 30. марта 2024. године, може се наћи на следећем линку.

 

03.04.2024.

 

Допуна одлуке о одобравању студентске мобилности

slika3

Допуна одлуке о одобреним студентским мобилностима од 01. 04. 2024. године се може наћи на следећем линку.

 

19.09.2023.

 

Одлука о одобравању студентске мобилности

slika3

Одлуку о одобравању студентске мобилности АТУСС-а за Еразмус КА131 одлазне мобилности, по пројекту из 2022. године, за одлазак на праксу на партнерску VŠI ACADEMIA у Марибору, можете пронаћи на следећем линку.

 

19.09.2023.

 

Oдлукa о резултату пријаве на конкурс за мобилност 1 запосленог по пројекту КА131 2021

slika3

Oдлуку о резултату пријаве на конкурс за мобилност 1 запосленог по пројекту КА131 2021 можете пронаћи на следећем линку.

 

19.09.2023.

 

Одлукa са резултатима пријаве на конкурс за учешће на Jесењој школи Tech у Марибору (ЗАПОСЛЕНИ)

slika3

Одлуку са резултатима пријаве на конкурс за учешће на Jесењој школи Tech у Марибору (ЗАПОСЛЕНИ) можете пронаћи на следећем линку.

 

07.04.2023.

slika3

На интерни јавни позив за запослене и студенте АТУСС-а за ЕРАСМУС КА131 одлазне мобилности који је трајао од 06. фебруара до 31. марта пријавило се 2 запослена и 10 студената. Одлуку о одобреним мобилностима можете погледатина следећем линку

 

15.09.2022.

slika3

На интерни јавни позив за запослене и студенте АТУСС-а за ЕРАСМУС КА131 одлазне мобилности из 2021. године, који је трајао од 06. јула до 30. августа пријавило се 3 запослена и један студент. Одлуку о одобреним мобилностима можете погледатина следећем линку

 

06.09.2023.

 

slika3

Одлука о одобравању студентске мобилности

Oдлука о одобравању студентске мобилности, по пројекту из 2022. године, који је трајао од 06. јула до 01. септембра 2023. године, се може наћи на следећем линку.

Резултати пријаве на конкурс за учешће на јесењој школи Аutumn Тech School у Марибору

Резултати пријаве на конкурс за учешће на јесењој школи Аutumn Тech School у Марибору се могу наћи на следећем линку.