Обавештења о настави 

Од 25.11.2020. настава из предмета Управљање ризицима одвијаће се у оnline режиму.
Отказан је колоквијум из предмета Управљање ризицима заказан за петак, 27.11.2020.
Отказују се часови вежби из предмета Технологија курирског процеса (II година ПЛС) и Увода у саобраћај и транспорт (I година ПЛС). Молим студенте да прате обавештења која ће бити постављана на e-learning сервису школе.
Колоквијум из предмета Е-пословање, предвиђен за 19. 11. померен је за 4. 12. (VIII недељу триместра) у 17 часова
Молимо све студенте који нису у могућности да долазе на лабораторијске вежбе у просторије школе или не могу да прате online наставу да контактирају Одсек на мејл stevan.velickovic@ict.edu.rs . У зависности од броја пријављених студената понудићемо одговарајући модел праћења наставе који би функциуонисао за пријављене студенте. Обавезно навести разлог немогућности праћења одређеног вида наставе. Пријава ја отворена до недеље 26.10.2020.

Поштоване колеге, све информације о начину одвијања наставе и вежби по предметима доступне су на сајту „курсеви“ (https://kursevi.ict.edu.rs/).

Подсећамо да је, у циљу спречавања ширења вирса Covid 19, обавеза студената да прођу дезобаријеру на улазу, да носе заштитне маске, као и да све време боравка у згради одсека држе дистанцу од најмање два метра.
Распоред лабораторија у просторијама Високе ICT школе могу се видети на схеми у прилогу.
Висока железничка школа струковних студија се налази на адреси Здравка Челара 14 (користити десни улаз до централног степеништа). Учионице 95 (ж1) и 96 (ж2) се налазе на првом спрату (слика 1 у прилогу). Амфитеатар се налази на другом спрату (слика 2 у прилогу).
Одобрени специјалистички радови на седници Наставног већа од 9. 10. 2017. године:


· Милетић Милена 1071/16 - „Генеричке конкурентне стратегије примењене на примеру Теленор банке АД“

· Добриловић Бранка 1007/16 - „Пројектовање и димензионисање логистичког центра за снабдевање регионалних центара Србије на примеру керамичких производа“

· Крижак Карло 1002/13 - „Прва и последња карика у ланцу поштанских вредности“

· Валентина Стокић 1042/16 - „ЕIB инсталације“

· Ана Васов 1044/16 - „Технологија паметне куће“