Обавештења о настави 

Поштоване колеге,

Предмет Објектно оријентисано програмирање на мастер студијама биће реализован online. На сајту https://kursevi.ict.edu.rs/ ћете наћи информације о динамици и облику држања наставе.

Студенти који слушају прeдмет Базе Података на смеру КТ, могу пронаћи материјале и обавештења на сајту kursevi.ict.edu.rs на локацији Internet Tehnologije - I god - Baze Podataka
Online настава се изводи по распореду наставе који је објављен на https://www.ict.edu.rs/studiranje/raspored_nastave
Све информације у вези са online наставом, предметом, линковима за праћење наставе, налазе се на сајту webdizajn.ict.edu.rs. Логовање је искључиво помоћу школског мејла. Настава се изводи по распореду наставе који ће бити објављен на званичном сајту Школе у делу за распореде.
Распоред лабораторија у просторијама Високе ICT школе могу се видети на схеми у прилогу.
Висока железничка школа струковних студија се налази на адреси Здравка Челара 14 (користити десни улаз до централног степеништа). Учионице 95 (ж1) и 96 (ж2) се налазе на првом спрату (слика 1 у прилогу). Амфитеатар се налази на другом спрату (слика 2 у прилогу).
Одобрени специјалистички радови на седници Наставног већа од 9. 10. 2017. године:


· Милетић Милена 1071/16 - „Генеричке конкурентне стратегије примењене на примеру Теленор банке АД“

· Добриловић Бранка 1007/16 - „Пројектовање и димензионисање логистичког центра за снабдевање регионалних центара Србије на примеру керамичких производа“

· Крижак Карло 1002/13 - „Прва и последња карика у ланцу поштанских вредности“

· Валентина Стокић 1042/16 - „ЕIB инсталације“

· Ана Васов 1044/16 - „Технологија паметне куће“