Општа обавештења | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Општа обавештења 

Благовремено обавештавамо студенте да у понедељак, 4.јула студентска служба неће радити са студентима.

У среду, 29. јуна 2022. године, с почетком у 13 часова, у сали 12, др Љиљана Пецић, проф. струк. студ, вршилац дужности координатора за међународну сарадњу АТУСС, одржаће презентацију у нашем Одсеку о Erasmus+ мобилности и информисати студенте о најновијим активностима у вези са Erasmus програмом. Презентација за студенте се углавном односи на могућност реализације студентске праксе (на ОСС и МСС) у иностранству, па молимо све заинтересоване студенте да присуствују презентацији и сазнају све информације од важности.

Поштоване колеге,
На линку вам је доступна Анкета о раду Одсека и условима рада.
Ваше оцене рада служби Одсека, студијских програма и услова рада су нам важне у циљу подизања квалитета рада и наставног процеса.

Све информације у вези Конкурса за пријем студената у Установу Студентско одмаралиште Београд са јединицама:

  1. “РАДОЈКА ЛАКИЋ” НА АВАЛИ
  2. “РАТКО МИТРОВИЋ” НА ЗЛАТИБОРУ
  3. „ПАЛИЋ“ НА ПАЛИЋУ
за школску 2022/2023. годину можете наћи на линку

Поштоване колеге,

Обавештавамо вас да ће у наредном периоду студентима бити доступне електронске анонимне Анкете о педагошким квалитетима наставника и сарадника за предмете које су слушали у трећем триместру академске 2021/22. године.

Попуњавање анкета је значајно за унапређење квалитета наставе и молимо вас да анкете за први и други триместар попуните у предвиђеном року.

Приступ онлајн анкетама је доступан преко линка: https://ankete.ict.edu.rs

Ваше мишљење нам је важно.

Водећа светска хемијска компанија BASF одлучила je да и ове године подржи стартапе и иноваторе, укључујући и студенте Одсека Висока ICT у Београду.  
Допринос идејама које се баве кључним еколошким изазовима данашњице су у фокусу BASF Innovation Hub 2022, обухваћени концептом обновљивих извора енергије – Renewables и покривају теме:

Студенти основних струковних студија (којима је школарина већа од 93000 динара) преостали износ исте потребно је да измире у периоду од 10. до 15. августа.


Студенти мастер струковних студија (којима је школарина већа од 114000 динара) преостали износ исте потребно је да измире у периоду од 10. до 15. августа.


Уплату извршити на текући рачун:


АТУСС Београд, Старине Новака 24


Одсек Висока ICT школа, Здравка Челара 16, 11 000 Београд


Сврха уплате: Школарина