Висока ICT на трибини у Првој економској школи 

Ekonomska

У оквиру рекламне кампање представљања наставног плана и програма средњошколцима завршних година у гимназијама и средњим стручним школама, Висока ICT школа је имала прилику да се представи ученицима Прве економске школе и учествује у њиховој традиционалној економској трибини.

Трибина је одржана у среду, 13.3.2019. године у амфитеатру Прве економске школе. Проф. др Биљана Гргуровић је представила нашу Школу и студијске програме, као и нека основна правила и услове студирања. У оквиру другог дела трибине Јелена Милутиновић је одржала предавање на тему IoT у логистици. Укратко је представљен концепт Интернет ствари, а затим и детаљније објашњена технологија Интернета поштанских ствари са свим пратећим сегментима. Било нам је задовољство да пред пуним амфитеатром испричамо нешто што је будућност поштанског саобраћаја и веома драго што смо код ученика пробудили знатижељу и интересовање.

Захваљујемо се директору школе Милибору Саковићу и  колегиници Милки Марковић на указаном поверењу. Надамо се да ће ова сарадња постати традиција на обострано задовољство и да ће неки од ученика препознати да се њихови будући професионални циљеви могу остварити кроз студирање на неком од студијских програма Високе ICT Школе.