Висока ICT на манифестацији "Јевремова – улица сусрета" 

Висока ICT на манифестацији "Јевремова – улица сусрета"
Дан Градске општине Стари град обележен је 21. априла 2019. године манифестацијом "Јевремова – улица сусрета". Међу бројним излагачима и презентерима најразноврснијих производа и услуга дуж целе Јевремове улице, и наша школа је представила своје студијске програме. Наши студенти и наставници на школском штанду разговарали су са заинтересованим суграђанима и одговорили на бројна питања будућих студената и њихових родитеља. Посебно су била изражена питања о разликама између струковних и академских студија, те смо се потрудили да нашим суграђанима разјаснимо све дилеме и пружимо одговоре на свако питање. Посетило нас је и неколико бивших студената, веома обрадованих што смо били присутни на овом догађају. 
Како је дан био изузетно леп и сунчан, промоција Високе ICT школе протекла је у пријатној атмосфери дружења и разговора са бројним посетиоцима. 
Захваљујемо нашим студенткињама Јелени Ракић, Јелени Наумовски и Николини Митровић, које су се побринуле и потрудиле да посетиоци са нашег штанда понесу флајер, блокчић, фасциклу или кесицу.