Велика отворена врата | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Велика отворена врата 

Одсек Висока ICT школа је у суботу, 23. марта 2024. године, организовао Велика отворена врата у трајању од 11.00 – 13.00 часова.

Том приликом су будућим студентима прослеђене најважније, тренутно доступне информације које се тичу уписа у школску 2024/25. годину, полагању пријемног испита, а упознати су и са новим акредитованим студијским програмима, као и активностима Студентске организације.

Професорима који су одржали презентацију је постављен велики број питања, а није прошло ни незапажено и да скоро сви присутни средњошколци иду на бесплатну припремну наставу из математике у организацији Одсека.

Након представљања и блока питања, уследио је обилазак Одсека, уз посебан акценат на кабинете и рад на актуелној опреми.

Овим путем се још једном захваљујемо свима на интересовању.

Видимо се на пријемном испиту!

Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata Velika otvorena vrata