Спортске игре студената на Златибору | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Спортске игре студената на Златибору 

У организацији СКАС-а (Студентска конференција академија и високих школа Србије) одржане су прве спортске игре студената у септембру 2021. године на Златибору. Поред наше Академије, учествовале су и Академија струковних студија Јужна Србија, Академија струковних студија Београд, Висока техничка школа струковних студија Нови Сад, Академија техничко васпитачких струковних студија Ниш и Сирмијум. Такмичење је било у одбојци на песку, баскету 3x3 и футсалу.


У финалу кошарке и футсала такмичиле су се две екипе са наше Академије, једна са одсека Вишер, друга са нашег Одсека.
У футсалу је наш одсек освојио прво место, док су кошаркаши заузели друго место. У одбојци на песку наша Академија се изборила за финале, али је ипак после пораза од екипе из Новог Сада заузела друго место. Такође је и титулу најкориснијег играча турнира у футсалу освојио, колега са нашег одсека, Никола Младеновић.

Ово је само почетак спортских успеха наше Академије, и зато овим путем позивамо све заинтересоване студенте да дођу и придруже се нашим спортским екипама. Секције које су тренутно активне су кошарка, одбојка и фудбал. Уколико желите да се прикључите некој од ових секција можете се јавити нашој колегиници Јовани Лазаревић на мејл   jovana.lazarevic.242.19@ict.edu.rs  или нас можете запратити на инстаграм страници  @studentskaorganizacijaict за додатна питања. Због ситуације са пандемијом сва такмичења су, за сада, стопирана, али, уколико дође до неких промена, нова обавештења можете наћи на овој и нашој инстаграм страници.