Дан Каријере 2023 | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Дан Каријере 2023 

Одсек Висока ICT школа је у оквиру својих промотивних активности у уторак 25. 04. 2023. године организовала у просторијама своје школе Дан каријере. Том приликом су наши студенти могли да остваре важне контакте са угледним компанијама и потенцијалним будућим послодавцима. Присуствовао је велики број наших мотивисаних студената, који су се упознали са представницима компанија, од којих су овом приликом добили прегршт вредних информација о начину пословања фирми, њиховим отвореним позицијама за конкурисање, као и процесима запошљавања у њиховим фирмама. Студенти су присуствовали и предавањима појединих компанија на теме политике запошљавања, пружања прилике за праксу, стања на тржишту, информационим технологијама, и многим другим актуелним темама.

Након успешно одржаних предавања и дружења са студентима, шефови студијских програма и представници неколико компанија су се, сада већ традиционално, окупили за „Округлим столом“. Ту су сумирани позитивни утисци са Дана каријере, а међусобно су се разменила и искуства компанија у раду са нашим садашњим и бившим студентима, а представници су предложили и развијање неких компетенција које су специфичне за њихове компаније. Такође су се разменила мишљења и на тренутно веома актуелну тему о вештачкој интелигенцији и њеном реалном утицају на све аспекте пословања.

Велико хвала компанијама Prodayna, Schrack Technik, Levi9, Nacionalni gama centar, City Express, Bexexpress, 30Hills, Dexpress и Intermino на сарадњи и заједничком грађењу успешне будућности ICT студената.

Више слика можете погледати у нашој галерији.

carrer-day-2023 carrer-day-2023 carrer-day-2023 carrer-day-2023