Одржано предавање "Савремени експрес и логистички сервиси Поште Србије у функцији развоја е-трговине" | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Одржано предавање "Савремени експрес и логистички сервиси Поште Србије у функцији развоја е-трговине" 

Савремени експрес и логистички сервиси Поште Србије у функцији развоја е-трговине

Потреба усавршавања студената струковних студија неизоставно укључује сарадњу са различитим привредним ентитетима, пре свега у циљу проширивања постојећих знања студената из стручних области. Сарадња ЈП „Пошта Србије“ и Школе показала се, у досадашњем раду, веома успешном и то кроз различите облике.

У складу с тим, доц. др Спасенија Ожеговић, руководилац Службе за развој експрес и пакетских услуга у ЈП „Пошта Србије“ у уторак 22.1. у 11 часова у просторијама Високе ИЦТ школе одржала је предавање на тему „Савремени експрес и логистички сервиси Поште Србије у функцији развоја е-трговине“.

У оквиру веома интересантног и садржајног предавања, пропраћеног примерима из праксе, било је речи о самој компанији, представљању савремених пословних стратегијских оријентација, великом асортиману нових и иновираних услуга, првенствено оних комерцијалног карактера, као и о улози Поште Србије у развоју е-трговине на овом подручју.  

Посебно задовољство нам је што су предавању, поред студената свих година студијског програма Поштанско-логистички системи и њихових наставника, присуствовали и ученици и наставници Средње техничке ПТТ школе.

Захваљујемо се г-ђи Спасенији Ожеговић што је своје искуство и знање поделила са нама.