. | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

У оквиру промотивних активности које су везане за упис у школску 2022/2023. годину Одсек Висока ICT је организовао Дане отворених врата. Пратећи заинтересованост потенцијалних кандидата, у жељи да школу приближимо и ученицима средњих школа из целе Србије и региона, реализовали смо један Дан отворених врата у просторијама школе (16. април) и два Виртуелна дана отворених врата, један у нашој организацији (9. април), а други у оквиру Виртуелног сајма образовања – „На који ћеш факс?“ у организацији Friendly HR (12. мај)  где се школа континуирано рекламира на свом виртуелном штанду.

Сви заинтересовани кандидати, који су нас посетили, имали су могућност да ближе упознају студијске програме са припадајућим модулима и разговарају са професорима о условима за упис, пријемном испиту, студијама, могућностима за запошљавање и другим значајним темама. 

Ученици средњих школа који су нас посетили 16. априла, имали су и могућност да погледају наше учионице и лабораторије и уживо размене прве утиске са представницима различитих студијских програма.

Презентацију наше школе са последњег Виртуелног сајма можете наћи на https://www.youtube.com/watch?v=rbvlzJCWIZs&t=2579s

За сва питања стојимо вам на располагању!

Добро дошли!