. | | Одсек Висока школа за информационе и комуникационе технологије

Career Day за све заинтересоване студенте Одсека Висока ICT одржан је 14. априла у прелепом амбијенту парка наше Школе.
Компаније које су узеле учешће на овој манифестацији су DExpress, Bexexpress, Wiener Städtische osiguranje, Intermino Group, MikroElektronika, Prodyna, Orion telekom i Schrack Technik d.o.o. Представници компанија су били заинтересовани да пруже студентима корисне информације о делатностима компанија, условима запошљавања и кретањима на тржишту рада.
Поред директне комуникације, компаније Bexexpress, DExpress и Prodyna одржале су и стручна предавања у просторијама Школе.
Након представљања, дружења и предавања, одржан је и Округли сто са темом "Стручне компетенције на заједничком путу" где су представници гостујућих компанија и студијских програма указали на трендове и потребе запошљавања у областима, као и правце заједничког будућег деловања
Посебну захвалност дугујемо колегама и ђацима Средње ПТТ школе, који су дали допринос кроз заинтересованост и посету догађају.
У нади да ће овакав начин пословне сарадње постати традиција на обострано задовољство, захваљујемо се свим учесницима и посетиоцима.
До следећег виђења!