АФА Talent Development Forum у четвртак, 10. јуна | | Одсек Висока ICT школа

АФА Talent Development Forum у четвртак, 10. јуна  

АФА, као организација која се континуирано бави талентима, као први корак свог талент деловања организује први АФА Talent Development Forum, који се одржава у четвртак, 10. јуна у 3Д виртуелном окружењу.

Централна тема Форума је талент парадокс, тј. чињеница да су таленти највећа вредност друштва и да на тржишту влада велика борба за њима, док истовремено сведочимо великом расипању талената и немогућности да их пронађемо, развијамо и задржимо у компанијама, али и у земљи. Циљ је да се покрене дијалог између младих, факултета, стручне заједнице и послодаваца о изазовима са којима се сви они суочавају, најпре услед константних промена на тржишту рада изазваних убрзаном дигитализацијом свих друштвених процеса и појавом потпуно нових занимања. На Форуму ће учествовати 60 изузетних говорника из области привреде, образовања и државних институција, као и перспективни млади таленти који студирају на домаћим и иностраним универзитетима. Комплетну Агенду са говорницима и сатницом можете погледати овде.

Овим путем АФА вас позива да испратите догађај и будете део заједнице која негује и развија таленте сутрашњице. Форуму можете приступити путем ОВОГ линка. Ово је invite-onlyпозивница и молимо вас да је не прослеђујете.

Током Форума, имаћете прилике да постављате питања учесницима уз помоћ дугмета „Постави питање“ које се налази десно од конференцијског платна у Главној сали. Моћи ћете и да постављате питања представницима компанија и организација које имају штандове у Експо сали (путем опције „live chat “ на самим штандовима), а то ћете можи да учините од 14 до 16 часова, када ће за сваким штандом „стајати“ представник дате компаније или организације.

Такође, моћи ћете и да учествујете у неформалном networkingu за време паузе за ручак и повезујете се са учесницима и посетиоцима Форума у различитим networking собама. Умрежавање је предвиђено за време паузе за ручак, тј. од 14:45 до 15:30, а моћи ћете да му приступите кликом на дугме “Networking” које се налази с леве стране конференцијског платна у Главној сали. Networking ће се одвијати уз помоћ  wonder.me апликације на коју ће вас поменуто дугме одвести (упутство за коришћење апликације је у прилогу). Радујемо се да са вама ћаскамо у некој од networking соба, а теме по собама ће бити: Менторство, Запошљавање, Праксе, Привреда&Факултети, као и слободне теме.