Поштовани студенти,

На основу Одлуке о увођењу ванредног стања у Републици Србији обустављена је настава на Високој ICT школи. Сви колоквијуми и планирани тестови знања у десетој недељи другог триместра су отказани. Испитни рок који је требало да се одржи по завршетку десете недеље је такође отказан.

Обавештавају се студенти да ће им сви испити које су пријавили за априлски испитни рок бити одјављени. Благовремено ће бити објављен нови датум пријаве испита у складу са информацијама о одржавању испитног рока. Све евентуалне уплате извршене за априлски испитни рок важиће за испите који ће се одржавати у термину који ће бити благовремено објављен.

Наставак наставе за све студенте организован је путем сервиса за учење на даљину https://kursevi.ict.edu.rs/ и https://webdizajn.ict.edu.rs/. Неопходно је да се студенти укључе у све активности које по појединачним предметима наставници буду захтевали од њих. Контакт са наставницима може се остварити само путем система обавештавања на сервису за учење на даљину и мејл налога наставника. Сви испити, колоквијуми и друге провере знања биће организоване по укидању ванредног стања.

Молимо студенте да прате општа обавештења на сајту Школе, обавештења о настави и обавештења на сервису за учење на даљину.

Уз све препоруке о правилима понашања у условима епидемије и ванредног стања, молимо вас да се придржавате тих правила.

Хвала унапред.

Управа Високе ICT школе